Tisztelt Látogató!

Értesítések

MŰANYAG FLAKONOK GYŰJTÉSE 2019-ban
VÁLTOZÁS A GYŰJTŐUDVAR NYITVATARTÁSI IDEJÉBEN!

SZERDA: 15.00 – 16.00 óra
SZOMBAT: 09.00 – 11.00 óra

Kompmenetrend változás

A pozsonyi Vízgazdálkodási építővállalat értesíti a lakosságot, hogy a komp utolsó esti járatában 2018. december 1-től munkanapokon változás lesz:

Indulás:

Munkanapokon

  • Vajka 21:40
  • Keszölcés 21:50

Munkaszüneti- és ünnep-napokon:

  • Vajka 21:30
  • Keszölcés 21:40
Háztartási hulladék elvitele

Értesítjük a lakosságot, hogy 2018. július 1-től csak azoknak a személyeknek lesz bebiztosítva a háztartási hulladék elvitele, akiknek az ez évi lila matrica lesz a szemétkukáján.

  •  
  • 1 / 2
  • >

 

Köszöntjük Önt Vajka község honlapján!

E honlap vajkaiakhoz és minden más érdeklődőhöz szól. Célja, hogy közelebb hozzuk minden látogatóhoz községünket, az önkormányzat működését, tájékoztassunk az aktuális eseményekről, bemutassuk Vajka múltját és jelenét, s lehetőséget biztosítsunk a gyors és zökkenőmentes kommunikációhoz.
Vajka gazdag múltú és ígéretes jövőjű község a Csallóköz délnyugati részén, a szlovák–magyar államhatár közelében. Vajka jelenlegi helyzetét nagyban meghatározza, hogy a bősi vízierőműhöz tartozó felvízcsatorna és a Duna régi medre között helyezkedik el, két másik településsel – Bodakkal és Doborgazzal – együtt. A községet egyedi természeti környezet öleli körül, ezért a kirándulók és a pihenésre vágyók kedvelt célpontja. Közel fekszik Pozsonyhoz, ahogy a járási székhelyhez, Dunaszerdahelyhez és a rajkai szlovák–magyar, illetve a bergi szlovák–osztrák határátkelőhöz is.
Honlapunkkal szeretnénk tartalmas és igényes szolgáltatást nyújtani minden egyes vajkai lakosnak, s minél kimerítőbb információkkal szolgálni minden érdeklődőnek, aki fel szeretné keresni településünket.

Hasznos böngészést kívánunk!

Vajka önkormányzata